Seaside Alanya Real Estate; Alanya, Side, Belek, Antalya, Kemer, Fethiye, Bodrum, İstanbul ve Kıbrıs'ta satılık daire, villa, arsa, otel ve işyerleri
Real Estate
Real Estate Search
Region
Om SEASIDE
Kontakt
Abdullah TUNCER
GSM: +90 532 684 03 42
Telefon: +90 242 514 44 22
Adresse: Seaside Alanya Real Estate Cumhuriyet Mah. Yasar Dogu Cad. Kısmet Apt. 45/A 07400 Alanya TURKIYE
E-Mail: abdullah@seaside-alanya.com
Skype: abdullahtuncer07
Msn: kur-sad85@hotmail.com

Villaer til salgs

 

Varför köpa en fastighet i Turkiet?

Köp av bostad i Turkiet har blivit riktigt populärt!

Turkiet är ett fantastiskt land för semtervistelser. Nordborna från Skandinavien njuter av det goda klimatet, ett gästfritt folk, en skön natur och inte minst en gynnsam prisnivå.

Det finns olika motiv för att köpa en semesterbostad i Turkiet. Några använder bostaden som sommarbostad medan andra för uthyrning. Har du möjligheter eller tid, ja då kan bostaden bli en permanentbostad.

Turkiet har en unik placering på världskartan. Landet är på samma gång en del av Europa som det är en del av Mellanöstern. Turkiet är lagom främmande. Det är en spännande plats som man gärna återvänder tillbaka till semester efter semester.

Tänker du investera i en semesterbostad i Turkiet, är det självklart att man vill ta reda på så många uppgifter som möjligt. Vi själva började vår resa med att investera i en lägenhet och lära känna det vänliga turkiska folket. Först därefter fick vi vår idé om samarbete för att kunna erbjuda andra svenskar allt det underbara vi själva fått ta dela av.

Du skall naturligtvis bilda dig en egen uppfattning för att du skall känna dig riktigt nöjd med din investering. Du får god vägledning genom våra kontakter för att planlägga framtidens många vistelser i din semesterbostad i Turkiet. Du kommer att få ett andra hem långt från de vardagliga rutinerna.

När du har beslutat dig för att köpa semesterbostad i Turkiet skall du överväga var i Turkiet du vill köpa. Möjligheterna är många! Du skall bara komma överens med dig själv och familjen om du/ni vill bo nära cityliv och pulserande natteliv eller om du hellre vill ha lugn och ro i sköna naturomgivningar. Avståndet till närmaste strand och transportmöjligheter har stor betydelse när man skall välja sin semesterbostad i Turkiet.

Vid en investering får du vid rätt hantering en lagfart, ett överlåtelsesdokument sk Tapu. Då är du officiellt ägare av bostaden, sk lagfaren ägare precis vad som gäller vid ett villaköp i Sverige.

En bostad i Turkiet är en investering både för den närmaste tiden men också för framtiden. Turkiet räknas som ett framgångsland. Tillväxten är stark och du har idag goda möjligheter till att göra en god investering för framtiden. 

Hjem | Kontakt